Bewertungen von Pizza Service Beverwijk

Neue Beurteilungen

5.0
Bart
Heute

De pizza was warm bezorgd en smaakte goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H. Kranendonk
Gestern
Ezgi Talay
Gestern
Ton Van Loon
23 September 2022
Ada Schram
23 September 2022

Goede kwaliteit, snelle service en vriendelijk personeel. Goed concept, ik zou zeggen niets aan veranderen.

Ton Van Loon
22 September 2022
xander
19 September 2022

Goede service en optijd geleverd.

J v Velzen
19 September 2022

Was weer snelle bezorging ,heerlijk van smaak en goed warm !

Anjavanderlogt
19 September 2022

Mijn vriend besteld altijd de Italiaanse salade dus nu ook weer maar het stokbroodje zat er niet bij wel gebeld en het is later bezorgt maar dit is niet de eerste of tweede keer dat dit gebeurd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ron
19 September 2022

Wij hadden bij de bestelling nog een vraag gesteld omtrent de punten die we nog hebben, niets van gehoord

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F. Glorie
19 September 2022
Paula
18 September 2022

Ondanks dat wij al om 16.00 uur besteld hadden voor bezorging om 17.10 uur kwamen de pizza’s, zonder ons even hierover te informeren ruim een half uur later dan gevraagd. Nadat wij hadden gebeld waar het eten bleef, stond de bezorger plots 10 min later voor de deur. Een van de pizza’s was niet meer warm en de korst was echt niet knapperig meer. Zouden wij pas later hebben besteld en aangeven dat de bezorging zsm zou moeten zijn, snap ik dat dit langer kan duren door drukte. Maar dit was echt teleurstellend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D
18 September 2022

Rijk gevulde pizza’s, lekkere ingrediĂ«nten, heerlijke bodem en vlotte bezorging! Kortom, helemaal top! :-)

Karin
14 September 2022

Lang geleden dat we pizza hebben gegeten maar hij was als van ouds heerlijk!!!

Willem
14 September 2022

Dennis, ik mis de mij toegezegde 6 bonuspunten

Piet en Wil
14 September 2022

Ze waren weer heerlijk

Marcel
12 September 2022

Verslavend lekkere shoarma pizza.

Tim
11 September 2022

Zoals altijd goed gevulde en perfect gebakken pizza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jasper Sinkeldam
10 September 2022

Enige kleine verbeterpunt is om de ui in ringen te snijden ipv blokjes, maar voor de rest dikke prima zoals altijd

Brenda
10 September 2022

Komen hier al jaar en dag de beste piza van Beverwijk vind je alleen hier 👍

Ton Van Loon
6 September 2022
Martin Gaal
5 September 2022
Rick
5 September 2022

Heerlijk dik belegde pizza's, krokante korst, supersnel bezorgt en bloedjeheet....wat kan een mens zich nog meer wensen (wat pizza betreft).

Kevin
5 September 2022

Netjes op de aangeven tijd, goed warm/heet nog en weer een heerlijke pizza.

Engelien Faber
4 September 2022

De pizza was erg zout en had duidelijk te lang in de oven gelegen. De bezorger was een kwartier vroeger dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annie Zantvoord
4 September 2022

Het eten was lekker, goed warm. De bestelling werd snel en netjes bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gini
3 September 2022

Heerlijke pizza, bestel altijd onze pizza's hier

David
2 September 2022
Lizz
1 September 2022

Het duurde vrij lang, de pizza was niet heel warm, zout en alle stukjes door elkaar geschud.

M.
30 August 2022

Beter de opmerkingen lezen. Zonder champignons niet teveel pesto. Geleverd MET champignons zonder pesto....

Paul
30 August 2022

Was lekker alleen wel erg weinig brie. De champions die horen er eigenlijk niet bij volgens mij bij een brie bacon pizza.

Kloes
29 August 2022
VIsmoy Gangolli
29 August 2022
Ilse
28 August 2022

Bestellen al jaren bij Pizza service en was altijd goed. Vlotte bezorging en warme en heerlijke pizza's. Helaas de laatste 2x niet meer wat het geweest is. Smaak is anders en stuk minder lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin
28 August 2022

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging. Top zo!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Raul Perez
27 August 2022

Super lekker

Stan Roijers
27 August 2022

Goed gevulde pizza

VIsmoy Gangolli
27 August 2022

Good Taste and made spicy as per request. Timely delivery

Marielle van Reeuwijk
23 August 2022

Normaal wat ons betreft de beste pizza’s in de buurt. Gisteren voor het eerst lauwe, taaie pizza’s. Volgende keer beter hopelijk!

Laura
22 August 2022

Wij vonden de bodem erg droog en taai.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peperkamp
21 August 2022

Jammer dat er niks is gedaan met mijn opmerking bij m'n bestelling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Egmond
20 August 2022

Prima

Richard
20 August 2022
Monica knap
19 August 2022

Ik vond deze keer de bodem van pizza erg dik en de pizza zelf droog. De bezorger was erg laat, we moesten een uur wachten.

Ooteman
19 August 2022

Heerlijke pizza goed gevuld en snel en vriendelijk bezorgd

Giedo Sloot
18 August 2022

Hij was zoals gewoonlijk lekker maar wel echt te zout deze keer. Iets minder zout zou fijn zijn

Teeling
18 August 2022
Kunst
18 August 2022

Kwaliteit matig, weinig smaak, erg droog. Nu al 2e pizza , die tegenviel. Wij waren tot een paar maanden geleden redelijk tevreden. Nu prijs omhoog, kwaliteit omlaag. (ook geĂŻrriteerd door het ongeldig verklaren van 6 punten!

j.bakker
14 August 2022
D. Dam
14 August 2022

Was weer TOP!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

marijke kamans
14 August 2022

erg vriendelijk en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wentink
13 August 2022

Vriendelijke bezorger.

Đ”ŃƒĐ¶Đ” ŃĐŒĐ°Ń‡ĐœĐŸ.
11 August 2022
Ton
9 August 2022

Ik geef contant fooi. Bezorgers zeggen dat wanneer er on-line word betaald, ze de fooi niet krijgen ???

Sandra Kuil
6 August 2022

Top service en heerlijke pizza's 😍

Sanne
6 August 2022
Hans Heider
6 August 2022

Het is wel wisselend... als het wat rustiger is is de kwaliteit zeker goed. Maar ik heb ook wel eens besteld toen het wat drukker was en dan word er toch een wat mindere kwaliteit geleverd. Een wat kleffe pizza is dan het resultaat.

Henk
5 August 2022

Overheerlijke pizza, snel bezorgd

Els Nooij
4 August 2022

Dit keer zat er erg weinig salami, kip en shoarma op, het was meer bodem. Andere keren veel beter. Ook erg scheve verhouding van de verdeling.

Rob Keesen
2 August 2022

De pizza lag zeer opgevouwen rommelig in de doos. Beetje kledderboel. Denk door de rit of door het van de pizzaplaat laten afglijden in de doos.

Marjolein
2 August 2022

Pizza's waren nog goed heet bij bezorging. De maaltijdsalade was goed gevuld en het broodje kruidenboter is heerlijk!

cor
1 August 2022

bestel al jaren , maar pizzas kleiner/\? minder smakelijk.. vind het jammer ,heb ze altijd top gevonden

Juliana
30 Juli 2022
Prins
26 Juli 2022

Besteld om ~15:45 voor 17:00, werd uiteindelijk 17:15 maar er werd om iets voor vijven netjes gebeld dat de bezorger net vertrokken en dus ietsjes later was.

Wim de Haard
26 Juli 2022

Niet te eten de bodem veel te dik en niet gaar nooit meer

M.W.Kunst
22 Juli 2022

Zelf verkeerde pizza besteld voor logerende kleinzoon. Na telefonisch overleg werd binnen een half uur de goede pizza bezorgd en omgeruild zonder extra kosten: wat een prima service!

Joost
21 Juli 2022

Jammer dat ze het xtra bakje knoflooksaus waren vergeten, krijg ik volgende x maar toch

Ton
20 Juli 2022

Helemaal lekker👍

Mike van der Putten
20 Juli 2022

Het deeg was niet gaar!!!

Ed
19 Juli 2022

Altijd top! Vriendelijk personeel! Jammer dat de minimale bestelling steeds hoger wordt in wijk aan zee.

Nadine
17 Juli 2022

Op zondag kan je beter geen pizza bestellen nu weer veelste vet is al de zoveelste keer op zondag dat het niet goed is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Administratiekantoor Al
16 Juli 2022
Marleen
16 Juli 2022

Snelle keurige bezorging, goed gevulde pizza, netjes in de doos

Marcelino Arconada
14 Juli 2022

Al jaren vaste klant bij Pizza Service. En ze doen het in Italië niet beter dan bij jullie. Vaak genoeg Pizza in Italië gegeten en gedacht dat jullie dat beter doen! Hou dat vast!

Pizza jvk121
12 Juli 2022

Prima pizza voor een redelijke prijs. Bezorging is netjes, beleefd en komt optijd. Let wel op dat sommige pizza’s de onderkant van de pizzadoos doordrenken met vocht. Lekker gegeten!

Ton
10 Juli 2022

Alles prima,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kaptein
10 Juli 2022
Zwanenburg
5 Juli 2022

Erg teleur gesteld deze keer. Meestal ontvang ik een heerlijke pizza van jullie, maar deze keer was het niet goed. Bij het openen van de doos zag ik dat een gedeelte van de rand van de pizza dubbelgevouwen was en ik zag dat er een hoop kaas op de bodem van de doos lag. Het deeg was droog en totaal niet knapperig. Ik weet niet waar het aan lag want meestal heb ik geen op if aanmerkingen.

Erwin
3 Juli 2022
Axel Groen
3 Juli 2022

Sinds de laatste 2 keer is de bodem van de pizza's anders. Ook de verpakking. Het deeg was verser. Hoe? Mvg Axel

TD
3 Juli 2022

Pizza’s waren zoals gewoon gewoon goed. Netjes op tijd en goed heet. Enige puntje van kritiek, had op de geitenkaas/rucola pizza met extra garnalen besteld. Hierop zaten echter geen garnalen, maar mosselen en inktvisringen. Gelukkig lusten we die ook, maar het geeft toch een andere belevenis dan garnalen. Ook best bijzonder dat dit niet als topping te bestellen is. Ik kan me voorstellen dat de garnalen op waren en dit als alternatief is gebruikt, Maar dan was het netjes geweest als we hierover gebeld zouden worden of dit ok was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paula Dirks
2 Juli 2022

snelle bezorging en aardige bezorger.

.
1 Juli 2022

Kwaliteit gaat erg achteruit. En er wordt niet meer gekeken naar de opmerkingen bij de bestelling

Wendy Klijn
30 Juni 2022

Drie keer is scheepsrecht! Fantastische service en heerlijke pizza!

Wentink
28 Juni 2022

Snel genoeg voor z.s.m en goed de rucola weg gelaten zoals gevraagd.

Marieke
28 Juni 2022

Pizza bodem was niet lekker,was taai,smakeloos en leek niet gaar en af gebakken. Amper tomatensaus op de bodem van de peperoni. Laffe smaak van de bodem bij de 4 cheese . Korsten waren van beide pizza's smakeloos en taai . Viel tegen dus. Was vroeger veel beter. Leek op een diepvries pizza jammergenoeg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
28 Juni 2022

2 heerlijke pizza's ontvangen, bloedje heet, lekker knapperige korst, snelle bezorging. Toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

José
26 Juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijke pizza en zalige calzone

Erwin
24 Juni 2022
M.
20 Juni 2022

Keurige snelle bezorging ondanks gestelde drukte op zondag. Pizza goed warm - ingrediënten prima (al eerder besteld) weer heerlijk gegeten ! website goed overzichtelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D. Dam
19 Juni 2022

GEWELDIG zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

FB Danca
17 Juni 2022

Wat een heerlijke pizza


Duijn
16 Juni 2022

Pizza erg vet, doos doordrongen aan onderzijde.

Els Nooij
15 Juni 2022
Fabiënne
15 Juni 2022

Perfect op tijd bezorgd, aardige jongens, gepast wisselgeld mee Ă©n een heerlijke warme pizza!

Rob
14 Juni 2022

Zeer lekker, zeer snel!

Ton Van Loon
13 Juni 2022

Alles prima 👌

Shirley
13 Juni 2022

Als we pizza eten is het altijd bij jullie al jaren, maar deze keer was het heel slecht. De champignons waren nog rauw op de pizza de annanas was niet warm maar de pizza zelf wel
 was niet oke. Erg jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Numan
12 Juni 2022

Snelle bezorging en lekker knapperige en warme pizza's

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
11 Juni 2022

Lekker en lekker

Martine
10 Juni 2022
Maarten Knap
7 Juni 2022

De pizza's waren rijkelijk belegd en nog heel warm bij aflevering. Beide pizza's waren top qua smaak!

Joy
6 Juni 2022

Geweldige lekkere pizza en super lekkere pizza. Gaan we vaker doen!!

Hans
5 Juni 2022

Ik had pasta kip pesto. Deze was matig. Erg veel kaas en weinig pesto smaak. Ook de bezorging duurde langer dan 30 minuten. Voor mij dus geen pasta de volgende keer.

Ina van Rijswijk
5 Juni 2022

In Ă©Ă©n woord geweldig: Ikzelf samen met mijn 2 kleindochters aan de Pizza shoarma -Pizza tonijn en een Pizza salami op tijd bezorgd, niet warm maar echt heet en heel erg lekker gegeten!👌

Bob
4 Juni 2022

Pizza was lekker maar niet knapperig, waarschijnlijk iets te lang in de box gezeten. Melding van vertrek was om 19:24 maar de bezorger was er pas om 20:05.

Piet en Wil
3 Juni 2022

Als vanouds

Erik
2 Juni 2022
Ton
1 Juni 2022

Alles prima in orde.

Ruud
1 Juni 2022

Super lekker snel bezorgd!

P
30 Mai 2022

Heerlijke pizza, snel en goed bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
29 Mai 2022
Sanne
29 Mai 2022

Geen, alles was prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
27 Mai 2022

Uitstekende pizza, vlot bezorgd

Erwin
25 Mai 2022
Ton Van Loon
24 Mai 2022

Alles flex

René Moelee
23 Mai 2022
Lisette
22 Mai 2022

De lekkerste pizza’s en top service vind je hier!! Love it!

Sander
21 Mai 2022

Zoals altijd goed heet en op tijd bezorgd!

Anne
19 Mai 2022

Pizza was rijkelijk belegd. Was mij wel te zout.

Piet en Wil
18 Mai 2022

Lekkerste pizza's van de IJmond

Ton
17 Mai 2022

Alles prima, lekker warm bezorgd

Charlotte
16 Mai 2022

Pizza leek behoorlijk afgeraffeld en de extra topping was niet te merken..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Teunisse
14 Mai 2022
Abc
13 Mai 2022

Kip was ook lekker. Niet te droog maar precies goed

margobouwmeester@gmail.com
9 Mai 2022
Marieke
9 Mai 2022

Poos niet besteld maar vond het tegenvallen in vergelijking met eerder. Bodem leek wel van karton en op een 2 punten met shoarma zat iets wits op geen idee wat het was, eerder was dat nooit. Smaak was redelijk. Pizza was wel goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julian
9 Mai 2022

De pizza was niet warm. De kaas was al gestold.

Marja
8 Mai 2022

Alles prima, helaas was de knoflooksaus bij de pizza’s shoarma vergeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton
6 Mai 2022

Zoals altijd Top

RPR van Ruijven
5 Mai 2022
Bianca
5 Mai 2022

Wat een fantastisch goed belegde pizza!

Stefan Markx
5 Mai 2022

Niet de juiste bestelling ontvangen, geen reactie op mail hierover.

Ollie kleine
5 Mai 2022

Had opmerking gemaakt bij bestelling stond ook op Bon maar was niks mee gedaan

Ton
4 Mai 2022

Top

Edgar Kleijne
4 Mai 2022

Altijd op tijd, altijd goed :)

Rick
2 Mai 2022

Hebben denk ik al een kleine 100 pizza's besteld via pizza service. Altijd topkwaliteit, snelle bezorging, lekkere krokante bodem. Deze keer was de ene pizza vochtig/zompig en viel al uit elkaar als je deze probeerde op te pakken, de andere juist te hard doorbakken. Bodem ban karton. Eerste keer dat het zo belabberd was. Voor de rest nooit klachten maar deze ene bestelling...niet mjammie!

Nicohogenstijn
1 Mai 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tim Vermeulen
1 Mai 2022

Pizza’s zijn altijd top.

Ton
30 April 2022

Alles prima geregeld. Top

Amy
30 April 2022

Heerlijke pizza’s, erg van genoten. Perfect op tijd geleverd.

Stefan van egmond
28 April 2022

Geweldige pizzas en snel en vriendelijk bezorgd

Evb
27 April 2022
Arjan Hageman
27 April 2022

De beloofde knoflooksaus is niet nagebracht!! Graag het in rekening gebrachte geld terugstorten incl. de kosten van de pizza shoarma die nu niet is genuttigd!!

Ton
25 April 2022
John
25 April 2022

Vraag een pizza zonder tomaten plakjes wat krijg je tomaten plakjes. Erg jammer dit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thijs
25 April 2022

Zeker de beste piza van Beverwijk en de service is top. Op de piza welke wij gister bestelde was per ongelijk een met sambal geleverd. Een belletje en binnen 15 minuten een juiste nieuwe gekregen top service heet dat. 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gina
24 April 2022

Het eten werd netjes op tijd bezorgd, de koerier was zeer vriendelijk

Jarek
22 April 2022

Pizza was compleet top top top

Anita Kloes
22 April 2022
Annet fatels
22 April 2022

Heerlijke pizza’s. En als je er een ingredient wel of niet op wil, ook dit is altijd prima geregeld!!!

Bart
21 April 2022

Pizza bodem leek wel een spons... slap, vet, ook heel gek gesneden, niet echt wat ik gewend ben van jullie....

Ton
18 April 2022

Alles in orde, Prima

Remy Beentjes
18 April 2022

Lekkere pizza, lekker op tijd bezorgd en de bezorger was ook heel vriendelijk!

Kevin
18 April 2022

Netjes op tijd, vriendelijke bezorger en de pizza’s zijn altijd goed belegd en echt lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merel
18 April 2022

De pizza was lekker, bezorging kwam om half 8 terwijl ik 8 uur aangegeven had. Ik was op het moment nog niet thuis. Dit zorgde voor wat verwarring, maar pizzaservice loste het toch goed op.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Swen Verswijveren
17 April 2022

Vriendelijk, snel en smakelijk!

A
16 April 2022
Lopez
16 April 2022

Heerlijke pizza's, uitmuntende kwaliteit, supersnelle bezorging

Henja
15 April 2022

Super zo als altijd

Ton Van Loon
14 April 2022
Numan
14 April 2022

Heerlijk pizza, rijk belegd en krokante bodem, lekker warm ook nog!

Monique Liefting
14 April 2022

Helaas slechte ervaring deze keer, normaal altijd prima. Was al jammer dat ik de punten niet meer kon inleveren, ik heb er nog 15. Maar het was pas echt jammer dat de bestelling al om 18.30 uur werd geleverd ipv 19.00 uur. Helaas waren wij nog niet klaar met het werk op het land, niet echt handig maar goed. Toen bleek de bestelling ook niet compleet en werd de rest een half uur later bezorgd. En dan heb ik het nog niet over mijn pizza gehad, die as echt niet lekker en totaal niet zoals ik gewend ben van jullie. Ik had een 50/50 pizza Quattro stations / tre formaggi. Deze was super droog en heel dun. Echt totaal niet lekker, alsof ie een dag oud was en weer is opgewarmd ofzo. Dat is natuurlijk niet zo maar om even aan te geven hoe de smaak was. De pizza van mijn vriend was wel goed dus dat is wel vreemd. Maar al met al een tegenvaller. Ik hoop dat het de volgende keer beter is, gewoon zoals ik van jullie gewend ben 😊 Groeten Monique

Leo
13 April 2022

4 top pizzas gegeten. Goede service. Was heerlijk

Yuck
12 April 2022

Keurig op tijd en lekkere pizza's

Ronald
12 April 2022

Met Familie 7 pizza's besteld, van alles wat . Mijn Proficiat !!! , dik belegd en super lekker.

Arnold Gertenbach
10 April 2022

Vooropgesteld: we bestellen al jaren hier onze pizza’s en zijn tevreden. Verse ingrediĂ«nten, ruime keus, op tijd geleverd. Deze keer ging het niet helemaal goed , hetgeen voor een deel ook te wijten was aan mijn bestelling. Bovenop de standaard pizza heb ik extra’s besteld waardoor de pizza te veel zoute ingrediĂ«nten kreeg. Opgelost door deze maar te verwijderen bij het eten. Als we dan toch ‘kritiek’ hebben. Maar nu een echt verbeterpunt. Mijn vrouw lust geen kaas. Ok. gewoon aangeven bij de bestelling en dat gaat prima. Maar
 Pizza Service’ je mag dan best zelf met iets vervangend komen ipv de kaas, dan wordt voorkomen dat de pizza een te droog karakter krijgt. We letten er nu zelf op maar dan kost wel geld. Aandachtspunt? Niettemin ‘Pizza Service’ we zijn over t algemeen tevreden. Lekkere pizza’s , ook nog 3 formaten, naast de al genoemde positieve punten. Website duidelijk. En het puntenstelsel is heel aantrekkelijk. Bij 10 punten een gratis pizza! Dat is een euro per p

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emma Overweg
10 April 2022

Om 15.00 plaats je een bestelling voor 18.10. Vervolgens komen ze een kwartier te laat. Wel was het een vriendelijke en beleefde jongen die het kwam bezorgen.

T.
9 April 2022

Jammer van de "hot wings" deze zijn toch veel té pittig waardoor de kids dit niet konden eten, ook de lasagne net té pittig...jammer!

D. Dam
7 April 2022

Het was weer SUPER lekker.

Jeroen
6 April 2022

Heerlijke pizza's, snel bezorgd!

Tif
5 April 2022
Piet en Wil
5 April 2022

Was weer heerlijk en wederom weer op tijd bezorgd.

Anne
4 April 2022

Amerikaanse pizza. Dik belegd, maar was wel erg vet.

S.
4 April 2022

Verbeterpunt: volgende keer geowon de bestelde pizza leveren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
4 April 2022

Zeer vriendelijke bezorger. Het eten was nog goed warm en zoals gewoonlijk erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
2 April 2022

Pizzaservice is altijd heel snel met bezorgen. +- een half uurtje. En een heerlijke pizza!

Barry
2 April 2022
G.H. Keet
2 April 2022

Smakelijke pizza precies de goede bodem, niet te slap niet te dik. Al jarenlang constant goed.

Marleen
31 MĂ€rz 2022
Sluis
31 MĂ€rz 2022

Smaak op zich goed, misschien een beetje aan de zoute kant. Bodem te nat

Ton
30 MĂ€rz 2022

Prima Pizza Snel en warm

Mar Dekker
30 MĂ€rz 2022

Prima pizza. Goed belegd. Heerlijk pizzadeeg. Echt top.

M. Niesten
29 MĂ€rz 2022

Al jaren bestellen wij hier onze pizza! Kwaliteit en bezorging over algemeen goed, dus betrouwbaar! Prijs kwaliteit ook goed op orde!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hilbert Prins
29 MĂ€rz 2022

De pizza was een rommeltje. Lag dubbel gevouwen uit elkaar geslagen in de doos. Heb een foto maar kan die hier niet plaatsen

Jeroen Duits
29 MĂ€rz 2022

Het was weer enorm smullen!

Rick
28 MĂ€rz 2022

2 heerlijke extralarge pizza's besteld. Rijkelijk belegd, snelle bezorging en de pizza's waren nog bloedje heet. Bestellen er al jaren, blijft genieten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Schuurman
28 MĂ€rz 2022

Alles weer perfect geregeld. Hadden voor het eerst 2 x kinderpizza besteld maar die zijn toch iets aan de kleine kant voor ons.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wouter Klein
28 MĂ€rz 2022
Leo
28 MĂ€rz 2022

Prima pizza en goede bezorging. Echter spaar ik de punten. Per 31 maart gaan ze vervallen en je mag niet meer dan 10 punten tegelijk inleveren. Dus na discussie maar 2 bestellingen gedaan. 1 voor ons zelf en bij ons thuis laten bezorgen. En nog een bestelling gedaan maar deze bij de buren af laten leveren die de pizza op hun beurt weer bij mij afgegeven hebben. En natuurlijk 4 nieuwe punten op de dozen gekregen want dat werkt wel, niet dus. Erg kinderachtig van pizzaservice. Prima pizza's en bezorging maar dit gaat dus echt zijn doel voorbij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronaldo
27 MĂ€rz 2022

Wederom top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
27 MĂ€rz 2022
Ed Borst
27 MĂ€rz 2022

We hadden een winter pizza en een kip saté pizza , de winter pizza was zonder pesto gemaakt. Daardoor was het een totaal andere smaak ervaring, niet vies maar ook niet wat we er van verwachtte

Wentink
26 MĂ€rz 2022

Prima eten en bezorging netjes voor een zaterdagavond.

Marleen
24 MĂ€rz 2022
D. Dam
23 MĂ€rz 2022

Het is altijd VOORTREFFELIJK lekker.

Alana
23 MĂ€rz 2022
Karin
20 MĂ€rz 2022
mike
20 MĂ€rz 2022
Frank
19 MĂ€rz 2022

Bestel eigenlijk al jaren bij pizzaservice. Nooit een slechte pizza gegeten. Altijd op tijd, gewoon prima.

Piet en Wil Heldoorn
18 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd. Pizza Service blijft voor ons nummer 1

Marleen
17 MĂ€rz 2022
Chantal Blumink
15 MĂ€rz 2022

Heerlijk van smaak en goed warm.

Danique
14 MĂ€rz 2022
Feline
14 MĂ€rz 2022
S v Egmond
12 MĂ€rz 2022

snel en ontzettend lekker

Marco
12 MĂ€rz 2022

Helaas ging het bezorgen niet goed. We hadden 5 pizza’s besteld en de de 1e keer kwamen er slechts 3 die niet goed waren . De 2e keer waren er slechts 2. Bij de derde poging waren er 5. Helaas waren de 2 calzone pizza’s open i.p.v. dicht en miste er 1 pizza de bestelde extra’s. De 4e keer werden de laatste 3 juiste bezorgd. De zin om er van te genieten was er toen helaas niet meer. Jammer dit, de vorige keer was het helaas ook al niet goed gegaan, we gaven ze toen nog het voordeel van de twijfel. De twijfel is nu weg!

G
12 MĂ€rz 2022

Dit keer was het slecht Was laat Niet gelezen wat ik bij commentaar geschreven had en de pizza was bijna wel zeker gevallen want hij zat niet meer goed in doos

E.Beentjes
12 MĂ€rz 2022

Was weer top. Thx

Anoniem
11 MĂ€rz 2022

Eten was er erg snel. Pizza's waren erg vet en weinig smaak en niet heel warm. Erg jammer

ige de haan
10 MĂ€rz 2022

Gewoon goed, heerlijk, mooi op tijd, constante kwaliteit

M
10 MĂ€rz 2022
Jordy
9 MĂ€rz 2022

Lekkere pizza, snel geleverd.

Ton
9 MĂ€rz 2022

Helemaal ok

D. Dam
9 MĂ€rz 2022

Het was weer SUPER LEKKER zoals altijd!

Leo
8 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza. Goede service

O&K
8 MĂ€rz 2022

Een Italian pizza geitenkaas + rucola besteld en dan zit er geen rucola bij. De bezorger melde het verlegen maar je verwacht toch dat de Pizza Service Beverwijk daarover belt zodat je wat anders uit kunt zoeken of de bestelling kunt annuleren. Ik betaal altijd via de iDEAL maar een reductie van de prijs zat er niet in.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

peter
8 MĂ€rz 2022

Binnen 10 min bezorgd en heerlijk ruim belegd, niet bagger vet voor een keer, dit was genieten.

Henk en Stefan
7 MĂ€rz 2022

We hebben weer heerlijk gegeten 😋

André klingeler
6 MĂ€rz 2022
S
5 MĂ€rz 2022

Helaas geen saus bij de pizza shoarma gekregen.

Saskia
5 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza's Goede service

Erwin
4 MĂ€rz 2022
Kunst
4 MĂ€rz 2022

10 minuten later gevraagd deze pizza regelmatig besteld, teveel toegevoegde peper tov andere keren.

Marleen
3 MĂ€rz 2022
Lisa van de Water
3 MĂ€rz 2022

Lekkere pizza’s. De website vind ik niet erg duidelijk.

S van putten
2 MĂ€rz 2022
Gustav
2 MĂ€rz 2022

Lekkere pizza, snelle levering. Prima in orde.

Iris
27 Februar 2022

Zoals altijd heerlijke verse pizza en super snel bezorgd, top!

Eveline
27 Februar 2022

Snel en heerlijk!

Hoeben
26 Februar 2022
Adam Caputo
26 Februar 2022

Pizza was niet zo rijk belegd als gewend. Tevens duurde het 50 minuten vanaf het moment van bestellen. “Was onderweg” 20 minuten voordat de pizza er was

Simone
25 Februar 2022

Had aangegeven 18.30 bezorgen maar stond om 18.00 al voor de deur en toen waren de meeeters er nog niet dus niet fijn

Piet en Wil
24 Februar 2022

De lekkerste pizza's van Beverwijk en omgeving.

Sander
24 Februar 2022

Pizza was op zich hartstikke lekker waren het niet dat hij niet zo warm wordt aangeleverd als wat ik normaal gesproken gewend ben. Ik kregen mail met de mededeling dat de bezorger onderweg was en naar mijn berekeningen is het van mijn huis naar de zaak 10 fietsen maar de bezorger kwam en deed er meer dan 25 minuten langer over. Toch zal ik in de toekomst denk ik wel weer blijven bestellen bij Pizza service ik hoop dat dit een incident was.

Klara
24 Februar 2022
Ton Van Loon
23 Februar 2022

Alles prima in orde

Alex
23 Februar 2022

Snelle levering en top pizza's. Ik bestel er al jaren.

Ed
23 Februar 2022

Deze keer gewoon goed ik had klacht van 2 bestellingen terug maar wordt dus wel gelezen en wat aan gedaan top. Pepperonie was wat te pittig maar dat is mijn eigen schuld kan daar niet meer tegen shoarma was lekker.

Kok
22 Februar 2022

Het was weer top, en snel

Tom
20 Februar 2022

Ik kreeg de verkeerde pizza, maar die was best lekker. Wilden nog de goeie sturen, maar dat maakte me niet uit. Verder top pizza's

Thijs
19 Februar 2022

Zeer goede pizza zoals altijd, komen hier al jaren en elke keer weer heerlijke pizza

Magda
19 Februar 2022
Tim
17 Februar 2022

Kwaliteit: Pizza’s waren weer (zoals eigenlijk altijd) goed! Bezorging: Besteld om 16:55 om op tijd te zijn voor levering 18:00 uur (ook zo aangegeven als bezorgtijd). Om 17:20 stond de bezorger al voor de deur wat jammer was, aangezien nog niet iedereen thuis was en we de pizza’s zelf nog een keer hebben moeten opwarmen.

Henk
17 Februar 2022

Elke keer weer smullen van jullie pizza's. Afgelopen wknd hadden we pittigekip en deze was super mals deze keer...houden zo 👍👍👍.

G
16 Februar 2022

Had bij commentaar neer gezet graag zonder rucola en toch leveren met. En de bodem was dit keer erg dik

Snijder
16 Februar 2022

Graag wel de bestelling compleet leveren....voor de rest prima