Beoordelingen van Pizza Service Beverwijk

Recente recensies

4.0
Media 73
gisteren

Toppizza's. Het was weer lekker en top bezorging. Lekker warm aangekomen in deze koude tijd.

Ton
25 januari 2023
Levis
25 januari 2023

Blijft voor mij de beste pizzazaak uit de omgeving!

Tineke Versteeg
23 januari 2023

Meer dan de helft van de topping zat aan de binnen kant van de deksel, had blijkbaar iets zwaars op gestaan (dus niet opgegeten) niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
22 januari 2023
Erwin
21 januari 2023

Tien smaakvolle pizza’s 🍕 op tijd besteld, warm en op exact de afgesproken tijd geleverd. Prima prijs en kwaliteit verhouding. 👍🏼

IJzenbrandt
21 januari 2023

Wij zijn al jaren vaste klant bij pizza service. Wij vinden dat ze goede producten hebben en bijna altijd op tijd leveren. De pizza's zijn goed heet en zijn van goede kwaliteit. Ook de salades en pasta's zijn heerlijk. En genoeg keuze. Misschien alleen nog een eigen account op website? Blijf vooral zo doorgaan!

deJong
19 januari 2023

Heerlijke pizza en lekker snel

Ton
17 januari 2023
Zaterdag
15 januari 2023

Ik had italian besteld en kreeg een medium

A v V
14 januari 2023

Pizza kwam pas na bijna 1.5 uur ..en was lauw/koud zijn we niet gewent van jullie 😞

Martin Gaal
12 januari 2023
Ton
11 januari 2023
Ramon
10 januari 2023

Perfect en heerlijk

Steij
9 januari 2023
Harry van der Wijst
9 januari 2023

Heerlijke pizza fiesta mexicana besteld. Rijkelijk belegd met verse producten en heerlijke bodem. Binnen een half uur bezorgd door een hele vriendelijke jongeman. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vismoy Gangolli
8 januari 2023
Ilse van Houten
7 januari 2023

De pizza was heerlijk, zoals altijd, hij was die keer alleen iets te lauw qua warmte. De bezorger was supervriendelijk!

Bosman
7 januari 2023

Na een lange tijd weer een pizza besteld, en weer gaat het mis met de saus bij de pizza. Dit gaat nooit goed, erg vervelend. Tegen de tijd dat de bezorger met de knoflooksaus is teruggekomen is de pizza bijna koud. Bezorger reageerde vrij geïrriteerd met de vraag of hij nog de saus moest nakomen brengen. Erg onprofessioneel.

Bob
7 januari 2023

Zat geen knoflooksaus bij

Rina
7 januari 2023

Deze keer was hij koud maar ben normaal altijd super tevreden. Kan gebeuren maar was jammer.

Ton Van Loon
6 januari 2023
de Jong
6 januari 2023

Keurig op tijd mijn lekkere pizza gehad

Wilfried Kullmann
6 januari 2023
Ton
5 januari 2023
Niels van Vianen
2 januari 2023

Altijd dezelfde goede kwaliteit en op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Plak-Zeeman
2 januari 2023

Prima pizza’s, ze waren lekker en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sprangers
2 januari 2023

De bestelling was prima op tijd geleverd dus daar geen op of aanmerkingen over. Bij de levering werd wel door de bezorger al meegegeven dat we de doos voorzichtig moesten aanpakken omdat de bodem flink nat was. Deze bleek inderdaad doorweekt te zijn en was ook voorzien van een scheur in het karton. Het is een combinatie geweest van vetten en vocht die dit veroorzaakt hebben. De pizza was erg klef en slap en de randen waren "oud" bedoelende hiermee, droog en taai. Erg jammer en noet heel smakelijk allema

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 januari 2023

Ze waren eerst 1 pizza vergeten en ze hadden maar 1 saus bakje gegeven terwijl ik er 3 had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
1 januari 2022
Bjorn
31 december 2022

Top!

Martin
30 december 2022

We bestellen al jaren en zullen we blijven doen! Altijd goed, lekker en nog erg warm bij bezorging

Saar
30 december 2022

Normaal gesproken heel tevreden altijd, royaal belegde pizza’s. Nu helaas heel erg doorgebakken pizza’s ontvangen. Was jammer.

Romero
29 december 2022

Kinderpizza shoarma zat geen knoflooksaus bij. Farfalla bolognese besteld, kregen farfalle pesto Pizza salami was echt baggervet, niet te eten zo vies! Alleen de lasagne bolognese was lekker. En misschien moet de bezorger wat rustiger rijden, die was onderuitgegaan waardoor het eten uit de bakjes was gelekt op het andere eten. Vieze boel dus. Naar aanleiding van deze bestelling zijn wij niet meer zo geneigd om nog eens bij jullie te bestellen en raden het zeker niet aan bij familie en vrienden.

Ton Van Loon
28 december 2022

Alles prima

Wilfried Kullmann
23 december 2022
Maartje van Zelst
23 december 2022

Na het ontvangen van de e-mail dat de bezorger onderweg was duurde het nog 25 min. Pizza was overigens niet koud

Kevin
22 december 2022

Wij werden gebeld dat de pescatore uit het assortiment is en we vroegen ons af waarom. Wij vonden altijd erg lekker, verder weer top

Rob Keesen
21 december 2022

Eigenlijk niet van jullie gewend. Ben al klant vanaf Hilbersplein. Maar gisteren geschrokken en de hele nacht kunnen nagenieten van een zeeeeer vette pizza. Zelfs door de doos heen op de tafel. ( die dan weer met natte doekjes moest worden schoongemaakt). Jammer. Blijf klant want na 20 jaar perfecte pizza's kan dit één keer gebeuren.

Ron Boersma
20 december 2022

Geen op-of aanmerkingen. Alles zoals verwacht. Tot de volgende keer.

Mar
19 december 2022

Mooi optijd geleverd .Pizza was wat pittiger dan verwacht . Maar erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
16 december 2022

Heerlijk en heel snel bezorgd

Mark Roijers
16 december 2022

Pizza zijn echt super lekker!

Marianne Biesma
14 december 2022
T
14 december 2022

Zo vaak extra topping gevraagd waar je extra voor betaald maar wat niet wordt toegevoegd aan de pizza. Erg jammer, doet me twijfelen om nog te bestellen eerlijk gezegd.

Jos Schouten
12 december 2022
M. Teunisse
12 december 2022

Spaarpunten systeem werkt al geruime tijd niet meer .. blijft op 5 punten staan .. beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Borg
10 december 2022

Was weer een heerlijke pizza!!!

lindsey
8 december 2022

pizza’s kwamen snel en waren super goed

Gerard
7 december 2022

Echte aanrader, die Large pizza picante. Heerlijk van smaak, top!

Tony
7 december 2022
S.
4 december 2022

Zoals altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma Breed
3 december 2022

Was heerlijk

Erna
2 december 2022

Heerlijke pizza,niks meer aan toe te voegen top!

Fleur
1 december 2022

Super!

Henk
30 november 2022

Zoals gewoonlijk uitstekende kwaliteit, vlot bezorgd.

ellen Wanders
29 november 2022
Anomien
27 november 2022

20 min te laat en pizza was kouud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
27 november 2022
Gina Visser
27 november 2022

Heerlijke 6 kazen pizza

Klingers
27 november 2022
E.
26 november 2022

Lekker gegeten

R.keesen
25 november 2022

Perfect....lekker ....en prima bezorging

Brenda
21 november 2022

Anderhalf uur moeten wachten op de pizza's. Wel lekker zoals altijd. Dit was de eerste keer dat de bezorging erg lang duurde. Kan een keer gebeuren. Normaal zijn ze erg snel.

Rob
21 november 2022

Gemakkelijk besteld en betaald. Snel en warm bezorgd. Heerlijk gegeten. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jos hoogeland
21 november 2022

Ik vraag me af hoe de fooi naar de bezorger gaat die ik online betaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
21 november 2022

Rijk belegd. Helaas vind ik de pizza's vaak te zout hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

paul
21 november 2022

Beverwijk was te laat niet bereikbaar en bestelling was niet compleet, via Velserbroek moeten bellen dat was ook de enige plus punt dat die wel bereikbaar was. Laatste keer dit. Wat een aanfluiting, snap dat het druk is maar sta wel klanten te woord via telefoon in plaats van niet op te nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nandi
20 november 2022

2 kinderpizza’s bij onze bestelling waren aan 1 kant zo aangebrand dat onze kids deze niet hebben gegeten zo hard was het. Ook kwam onze bestelling bijna een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffie Timmers
19 november 2022
Gustav
16 november 2022

Prima pizza, smakelijk, en mog heet bij aflevering.

Saskia
16 november 2022

ik bestel altijd pizza bij de pizza service. Echt de lekkerste en ze zijn altijd top, echter had ik nu de seizoens pizza besteld met zongedroogde tomaat en parmaham. Helaas was dat absoluut geen succes. Door de bizarre overdaad aan zongedroogde tomaat en uitgebakken parma was het de smerigste pizza die ik ooit heb geproeft. Ik heb het na 1,5 punt weggegooid, want alles was vergeven van de heftige smaken.

Bruin
16 november 2022

Zonder app kan ik geen punten sparen omdat het alleen online is

Levis
16 november 2022

Beste zaak uit de buurt! Al jaren!!

Ton
14 november 2022
Slager
14 november 2022
S k
14 november 2022

Normaal ben ik gewend dat de/jullie pizza’s best wel warm zeg maar heet aankomen, alleen deze was lauw en niet zoals ik hem gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ism
13 november 2022

Prima pizza’s , snel bezorgd, goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieringa
12 november 2022
G. Hagen
12 november 2022

Precies op tijd! Aardige bezorger👍

Ton Van Loon
7 november 2022
Arnold Kuijl
7 november 2022
Will
7 november 2022
Joan
7 november 2022

Pizza was koud en de deeg was zacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kok
6 november 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter ter Horst
6 november 2022

Doordat de bezorger bij de verkeerde straat op ons huisnummer wilde bezorgen was dit niet gelukt. Op dat moment heeft hij ons ook niet gebeld maar is terug gegaan, waarna de zaak ons belde en de bezorger opnieuw heeft gestuurd. Hierdoor was onze pizza met excuses 3 kwartier te laat bezorgd en ook lauw en dus een stuk minder lekker dan we gewend zijn.

René Kruidenberg
5 november 2022

Bezorgers vergeten regelmatig de knoflook saus

Lvn
3 november 2022

Was een 6 kazen pizza maar had dan ook wel onderscheid verwacht. Pizza smaakte overal ongeveer hetzelfde.

Laura
1 november 2022

De pizza's van pizza service zijn heerlijk en ik bestel er regelmatig. Afgelopen zondag was alleen geen succes, de pizza was heel droog omdat er geen (of te weinig om waar te nemen) tomatensaus op zat, de pizza nog uit elkaar gehaald om te checken of het echt zo was. Toch maar even gebeld en kreeg te horen dat dat niet mogelijk was. De jongen aan de telefoon was erg aardig maar ik hoorde zijn baas (?) op de achtergrond roepen dat het onmogelijk was en er geen nieuwe pizza gemaakt mocht worden. Heb dus uiteindelijk de niet lekkere pizza maar opgegeten. Het was een vervelende ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
31 oktober 2022

Pizza's waren heerlijk.

Ton
30 oktober 2022
Bora
30 oktober 2022

Het eten was prima! Bezorging duurde iets te lang, maar gelukkig was de bezorger erg vriendelijk

Silvia Castricum
28 oktober 2022

De pizza’s waren heerlijk alleen voor ons veel te zout.

Ruud
28 oktober 2022
P. van der Veer
24 oktober 2022

Heerlijke pizza snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V d Molen
24 oktober 2022
Roos
23 oktober 2022

Niet mijn soort pizza helaas, de toppings waren letterlijk in 4 delen verdeeld over de pizza bij een pizza stagioni. 1 deel met alleen ui, 1 deel met hamblokjes, 1 deel met champignons en 1 deel met salami en de pizza shoarma was droog..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
16 oktober 2022
R.keesen
15 oktober 2022

Heerlijk zoals altijd !

Hans Heider
14 oktober 2022

Deze keer waren de pizza perfect. Na de problemen van de aflopen keer weer zoals vanouds.

Kok
11 oktober 2022

Lekker,snel,en goed

Ton Van Loon
11 oktober 2022
Anoniem
10 oktober 2022

Weer als vanouds een lekkere pizza gegeten!

Amarins
9 oktober 2022

Pizza’s smaakte lekker! Rijkelijk belegd en erg netjes op gewenst tijdstip bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roijers
9 oktober 2022
Ton
8 oktober 2022
Hans Heider
8 oktober 2022

Drie pizza's besteld. Waarvan 2 erg slap en nat waren van vocht... absoluut niet gaar. Zelfs de korsten waren zacht. Er lag zelf onder de pizza's een plasje vocht/vet. Vorige week ook al bedroevend. Zeer matig en ik vrees dat dit de laatste keer was dat ik hier wat bestel

Harry
7 oktober 2022

Lekkerste pizza wat ik ooit heb gegeten

Adam
6 oktober 2022

De pizza was koud toen die aankwam om 18:10. Rond 17:00 had ik online besteld voor bezorging om 18:10. Ik had om 17:28 gebeld om door te geven dat het zsm kon worden bezorgd ipv 18:10, komt uiteindelijk 18:10 koud aan… jammer natuurlijk.

Ton
4 oktober 2022
Kevin
2 oktober 2022

Zoals altijd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Ekamper
2 oktober 2022

Prima pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
2 oktober 2022

Bestelling pa na 5 kwartier geleverd, erg jammer. Als compensatie een grotere beker met ijs maar dat was niet meer in verhouding. Eten om 20.15 uur is voor mij te laat

Mo Boutaka
2 oktober 2022

Tip top in orde. Gerechten zijn perfect

Eppie
30 september 2022
Ton
28 september 2022
Bart
27 september 2022

De pizza was warm bezorgd en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Kranendonk
26 september 2022
Ezgi Talay
26 september 2022
Ton Van Loon
23 september 2022
Ada Schram
23 september 2022

Goede kwaliteit, snelle service en vriendelijk personeel. Goed concept, ik zou zeggen niets aan veranderen.

Ton Van Loon
22 september 2022
xander
19 september 2022

Goede service en optijd geleverd.

J v Velzen
19 september 2022

Was weer snelle bezorging ,heerlijk van smaak en goed warm !

Anjavanderlogt
19 september 2022

Mijn vriend besteld altijd de Italiaanse salade dus nu ook weer maar het stokbroodje zat er niet bij wel gebeld en het is later bezorgt maar dit is niet de eerste of tweede keer dat dit gebeurd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
19 september 2022

Wij hadden bij de bestelling nog een vraag gesteld omtrent de punten die we nog hebben, niets van gehoord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Glorie
19 september 2022
Paula
18 september 2022

Ondanks dat wij al om 16.00 uur besteld hadden voor bezorging om 17.10 uur kwamen de pizza’s, zonder ons even hierover te informeren ruim een half uur later dan gevraagd. Nadat wij hadden gebeld waar het eten bleef, stond de bezorger plots 10 min later voor de deur. Een van de pizza’s was niet meer warm en de korst was echt niet knapperig meer. Zouden wij pas later hebben besteld en aangeven dat de bezorging zsm zou moeten zijn, snap ik dat dit langer kan duren door drukte. Maar dit was echt teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
18 september 2022

Rijk gevulde pizza’s, lekkere ingrediënten, heerlijke bodem en vlotte bezorging! Kortom, helemaal top! :-)

Karin
14 september 2022

Lang geleden dat we pizza hebben gegeten maar hij was als van ouds heerlijk!!!

Willem
14 september 2022

Dennis, ik mis de mij toegezegde 6 bonuspunten

Piet en Wil
14 september 2022

Ze waren weer heerlijk

Marcel
12 september 2022

Verslavend lekkere shoarma pizza.

Tim
11 september 2022

Zoals altijd goed gevulde en perfect gebakken pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper Sinkeldam
10 september 2022

Enige kleine verbeterpunt is om de ui in ringen te snijden ipv blokjes, maar voor de rest dikke prima zoals altijd

Brenda
10 september 2022

Komen hier al jaar en dag de beste piza van Beverwijk vind je alleen hier 👍

Ton Van Loon
6 september 2022
Martin Gaal
5 september 2022
Rick
5 september 2022

Heerlijk dik belegde pizza's, krokante korst, supersnel bezorgt en bloedjeheet....wat kan een mens zich nog meer wensen (wat pizza betreft).

Kevin
5 september 2022

Netjes op de aangeven tijd, goed warm/heet nog en weer een heerlijke pizza.

Engelien Faber
4 september 2022

De pizza was erg zout en had duidelijk te lang in de oven gelegen. De bezorger was een kwartier vroeger dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie Zantvoord
4 september 2022

Het eten was lekker, goed warm. De bestelling werd snel en netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gini
3 september 2022

Heerlijke pizza, bestel altijd onze pizza's hier

David
2 september 2022
Lizz
1 september 2022

Het duurde vrij lang, de pizza was niet heel warm, zout en alle stukjes door elkaar geschud.

M.
30 augustus 2022

Beter de opmerkingen lezen. Zonder champignons niet teveel pesto. Geleverd MET champignons zonder pesto....

Paul
30 augustus 2022

Was lekker alleen wel erg weinig brie. De champions die horen er eigenlijk niet bij volgens mij bij een brie bacon pizza.

Kloes
29 augustus 2022
VIsmoy Gangolli
29 augustus 2022
Ilse
28 augustus 2022

Bestellen al jaren bij Pizza service en was altijd goed. Vlotte bezorging en warme en heerlijke pizza's. Helaas de laatste 2x niet meer wat het geweest is. Smaak is anders en stuk minder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
28 augustus 2022

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging. Top zo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raul Perez
27 augustus 2022

Super lekker

Stan Roijers
27 augustus 2022

Goed gevulde pizza

VIsmoy Gangolli
27 augustus 2022

Good Taste and made spicy as per request. Timely delivery

Marielle van Reeuwijk
23 augustus 2022

Normaal wat ons betreft de beste pizza’s in de buurt. Gisteren voor het eerst lauwe, taaie pizza’s. Volgende keer beter hopelijk!

Laura
22 augustus 2022

Wij vonden de bodem erg droog en taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peperkamp
21 augustus 2022

Jammer dat er niks is gedaan met mijn opmerking bij m'n bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egmond
20 augustus 2022

Prima

Richard
20 augustus 2022
Monica knap
19 augustus 2022

Ik vond deze keer de bodem van pizza erg dik en de pizza zelf droog. De bezorger was erg laat, we moesten een uur wachten.

Ooteman
19 augustus 2022

Heerlijke pizza goed gevuld en snel en vriendelijk bezorgd

Giedo Sloot
18 augustus 2022

Hij was zoals gewoonlijk lekker maar wel echt te zout deze keer. Iets minder zout zou fijn zijn

Teeling
18 augustus 2022
Kunst
18 augustus 2022

Kwaliteit matig, weinig smaak, erg droog. Nu al 2e pizza , die tegenviel. Wij waren tot een paar maanden geleden redelijk tevreden. Nu prijs omhoog, kwaliteit omlaag. (ook geïrriteerd door het ongeldig verklaren van 6 punten!

j.bakker
14 augustus 2022
D. Dam
14 augustus 2022

Was weer TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marijke kamans
14 augustus 2022

erg vriendelijk en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wentink
13 augustus 2022

Vriendelijke bezorger.

Дуже смачно.
11 augustus 2022
Ton
9 augustus 2022

Ik geef contant fooi. Bezorgers zeggen dat wanneer er on-line word betaald, ze de fooi niet krijgen ???

Sandra Kuil
6 augustus 2022

Top service en heerlijke pizza's 😍

Sanne
6 augustus 2022
Hans Heider
6 augustus 2022

Het is wel wisselend... als het wat rustiger is is de kwaliteit zeker goed. Maar ik heb ook wel eens besteld toen het wat drukker was en dan word er toch een wat mindere kwaliteit geleverd. Een wat kleffe pizza is dan het resultaat.

Henk
5 augustus 2022

Overheerlijke pizza, snel bezorgd

Els Nooij
4 augustus 2022

Dit keer zat er erg weinig salami, kip en shoarma op, het was meer bodem. Andere keren veel beter. Ook erg scheve verhouding van de verdeling.

Rob Keesen
2 augustus 2022

De pizza lag zeer opgevouwen rommelig in de doos. Beetje kledderboel. Denk door de rit of door het van de pizzaplaat laten afglijden in de doos.

Marjolein
2 augustus 2022

Pizza's waren nog goed heet bij bezorging. De maaltijdsalade was goed gevuld en het broodje kruidenboter is heerlijk!

cor
1 augustus 2022

bestel al jaren , maar pizzas kleiner/\? minder smakelijk.. vind het jammer ,heb ze altijd top gevonden

Juliana
30 juli 2022
Prins
26 juli 2022

Besteld om ~15:45 voor 17:00, werd uiteindelijk 17:15 maar er werd om iets voor vijven netjes gebeld dat de bezorger net vertrokken en dus ietsjes later was.

Wim de Haard
26 juli 2022

Niet te eten de bodem veel te dik en niet gaar nooit meer

M.W.Kunst
22 juli 2022

Zelf verkeerde pizza besteld voor logerende kleinzoon. Na telefonisch overleg werd binnen een half uur de goede pizza bezorgd en omgeruild zonder extra kosten: wat een prima service!

Joost
21 juli 2022

Jammer dat ze het xtra bakje knoflooksaus waren vergeten, krijg ik volgende x maar toch

Ton
20 juli 2022

Helemaal lekker👍

Mike van der Putten
20 juli 2022

Het deeg was niet gaar!!!

Ed
19 juli 2022

Altijd top! Vriendelijk personeel! Jammer dat de minimale bestelling steeds hoger wordt in wijk aan zee.

Nadine
17 juli 2022

Op zondag kan je beter geen pizza bestellen nu weer veelste vet is al de zoveelste keer op zondag dat het niet goed is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Administratiekantoor Al
16 juli 2022
Marleen
16 juli 2022

Snelle keurige bezorging, goed gevulde pizza, netjes in de doos

Marcelino Arconada
14 juli 2022

Al jaren vaste klant bij Pizza Service. En ze doen het in Italië niet beter dan bij jullie. Vaak genoeg Pizza in Italië gegeten en gedacht dat jullie dat beter doen! Hou dat vast!

Pizza jvk121
12 juli 2022

Prima pizza voor een redelijke prijs. Bezorging is netjes, beleefd en komt optijd. Let wel op dat sommige pizza’s de onderkant van de pizzadoos doordrenken met vocht. Lekker gegeten!

Ton
10 juli 2022

Alles prima,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaptein
10 juli 2022
Zwanenburg
5 juli 2022

Erg teleur gesteld deze keer. Meestal ontvang ik een heerlijke pizza van jullie, maar deze keer was het niet goed. Bij het openen van de doos zag ik dat een gedeelte van de rand van de pizza dubbelgevouwen was en ik zag dat er een hoop kaas op de bodem van de doos lag. Het deeg was droog en totaal niet knapperig. Ik weet niet waar het aan lag want meestal heb ik geen op if aanmerkingen.

Erwin
3 juli 2022
Axel Groen
3 juli 2022

Sinds de laatste 2 keer is de bodem van de pizza's anders. Ook de verpakking. Het deeg was verser. Hoe? Mvg Axel

TD
3 juli 2022

Pizza’s waren zoals gewoon gewoon goed. Netjes op tijd en goed heet. Enige puntje van kritiek, had op de geitenkaas/rucola pizza met extra garnalen besteld. Hierop zaten echter geen garnalen, maar mosselen en inktvisringen. Gelukkig lusten we die ook, maar het geeft toch een andere belevenis dan garnalen. Ook best bijzonder dat dit niet als topping te bestellen is. Ik kan me voorstellen dat de garnalen op waren en dit als alternatief is gebruikt, Maar dan was het netjes geweest als we hierover gebeld zouden worden of dit ok was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula Dirks
2 juli 2022

snelle bezorging en aardige bezorger.

.
1 juli 2022

Kwaliteit gaat erg achteruit. En er wordt niet meer gekeken naar de opmerkingen bij de bestelling

Wendy Klijn
30 juni 2022

Drie keer is scheepsrecht! Fantastische service en heerlijke pizza!

Wentink
28 juni 2022

Snel genoeg voor z.s.m en goed de rucola weg gelaten zoals gevraagd.

Marieke
28 juni 2022

Pizza bodem was niet lekker,was taai,smakeloos en leek niet gaar en af gebakken. Amper tomatensaus op de bodem van de peperoni. Laffe smaak van de bodem bij de 4 cheese . Korsten waren van beide pizza's smakeloos en taai . Viel tegen dus. Was vroeger veel beter. Leek op een diepvries pizza jammergenoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
28 juni 2022

2 heerlijke pizza's ontvangen, bloedje heet, lekker knapperige korst, snelle bezorging. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
26 juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijke pizza en zalige calzone

Erwin
24 juni 2022
M.
20 juni 2022

Keurige snelle bezorging ondanks gestelde drukte op zondag. Pizza goed warm - ingrediënten prima (al eerder besteld) weer heerlijk gegeten ! website goed overzichtelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Dam
19 juni 2022

GEWELDIG zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FB Danca
17 juni 2022

Wat een heerlijke pizza…

Duijn
16 juni 2022

Pizza erg vet, doos doordrongen aan onderzijde.

Els Nooij
15 juni 2022
Fabiënne
15 juni 2022

Perfect op tijd bezorgd, aardige jongens, gepast wisselgeld mee én een heerlijke warme pizza!

Rob
14 juni 2022

Zeer lekker, zeer snel!

Ton Van Loon
13 juni 2022

Alles prima 👌

Shirley
13 juni 2022

Als we pizza eten is het altijd bij jullie al jaren, maar deze keer was het heel slecht. De champignons waren nog rauw op de pizza de annanas was niet warm maar de pizza zelf wel… was niet oke. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Numan
12 juni 2022

Snelle bezorging en lekker knapperige en warme pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
11 juni 2022

Lekker en lekker

Martine
10 juni 2022
Maarten Knap
7 juni 2022

De pizza's waren rijkelijk belegd en nog heel warm bij aflevering. Beide pizza's waren top qua smaak!

Joy
6 juni 2022

Geweldige lekkere pizza en super lekkere pizza. Gaan we vaker doen!!

Hans
5 juni 2022

Ik had pasta kip pesto. Deze was matig. Erg veel kaas en weinig pesto smaak. Ook de bezorging duurde langer dan 30 minuten. Voor mij dus geen pasta de volgende keer.

Ina van Rijswijk
5 juni 2022

In één woord geweldig: Ikzelf samen met mijn 2 kleindochters aan de Pizza shoarma -Pizza tonijn en een Pizza salami op tijd bezorgd, niet warm maar echt heet en heel erg lekker gegeten!👌

Bob
4 juni 2022

Pizza was lekker maar niet knapperig, waarschijnlijk iets te lang in de box gezeten. Melding van vertrek was om 19:24 maar de bezorger was er pas om 20:05.

Piet en Wil
3 juni 2022

Als vanouds

Erik
2 juni 2022
Ton
1 juni 2022

Alles prima in orde.

Ruud
1 juni 2022

Super lekker snel bezorgd!

P
30 mei 2022

Heerlijke pizza, snel en goed bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
29 mei 2022
Sanne
29 mei 2022

Geen, alles was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
27 mei 2022

Uitstekende pizza, vlot bezorgd

Erwin
25 mei 2022
Ton Van Loon
24 mei 2022

Alles flex

René Moelee
23 mei 2022
Lisette
22 mei 2022

De lekkerste pizza’s en top service vind je hier!! Love it!

Sander
21 mei 2022

Zoals altijd goed heet en op tijd bezorgd!

Anne
19 mei 2022

Pizza was rijkelijk belegd. Was mij wel te zout.

Piet en Wil
18 mei 2022

Lekkerste pizza's van de IJmond

Ton
17 mei 2022

Alles prima, lekker warm bezorgd

Charlotte
16 mei 2022

Pizza leek behoorlijk afgeraffeld en de extra topping was niet te merken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Teunisse
14 mei 2022
Abc
13 mei 2022

Kip was ook lekker. Niet te droog maar precies goed

margobouwmeester@gmail.com
9 mei 2022
Marieke
9 mei 2022

Poos niet besteld maar vond het tegenvallen in vergelijking met eerder. Bodem leek wel van karton en op een 2 punten met shoarma zat iets wits op geen idee wat het was, eerder was dat nooit. Smaak was redelijk. Pizza was wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julian
9 mei 2022

De pizza was niet warm. De kaas was al gestold.

Marja
8 mei 2022

Alles prima, helaas was de knoflooksaus bij de pizza’s shoarma vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
6 mei 2022

Zoals altijd Top

RPR van Ruijven
5 mei 2022
Bianca
5 mei 2022

Wat een fantastisch goed belegde pizza!

Stefan Markx
5 mei 2022

Niet de juiste bestelling ontvangen, geen reactie op mail hierover.

Ollie kleine
5 mei 2022

Had opmerking gemaakt bij bestelling stond ook op Bon maar was niks mee gedaan

Ton
4 mei 2022

Top

Edgar Kleijne
4 mei 2022

Altijd op tijd, altijd goed :)

Rick
2 mei 2022

Hebben denk ik al een kleine 100 pizza's besteld via pizza service. Altijd topkwaliteit, snelle bezorging, lekkere krokante bodem. Deze keer was de ene pizza vochtig/zompig en viel al uit elkaar als je deze probeerde op te pakken, de andere juist te hard doorbakken. Bodem ban karton. Eerste keer dat het zo belabberd was. Voor de rest nooit klachten maar deze ene bestelling...niet mjammie!

Nicohogenstijn
1 mei 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Vermeulen
1 mei 2022

Pizza’s zijn altijd top.

Ton
30 april 2022

Alles prima geregeld. Top

Amy
30 april 2022

Heerlijke pizza’s, erg van genoten. Perfect op tijd geleverd.

Stefan van egmond
28 april 2022

Geweldige pizzas en snel en vriendelijk bezorgd

Evb
27 april 2022
Arjan Hageman
27 april 2022

De beloofde knoflooksaus is niet nagebracht!! Graag het in rekening gebrachte geld terugstorten incl. de kosten van de pizza shoarma die nu niet is genuttigd!!

Ton
25 april 2022
John
25 april 2022

Vraag een pizza zonder tomaten plakjes wat krijg je tomaten plakjes. Erg jammer dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
25 april 2022

Zeker de beste piza van Beverwijk en de service is top. Op de piza welke wij gister bestelde was per ongelijk een met sambal geleverd. Een belletje en binnen 15 minuten een juiste nieuwe gekregen top service heet dat. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
24 april 2022

Het eten werd netjes op tijd bezorgd, de koerier was zeer vriendelijk

Jarek
22 april 2022

Pizza was compleet top top top