Avaliações de Pizza Service Beverwijk

Avaliações recentes

4.0
Rob
8 dezembro 2023

Binnen een half uur dampend heet op tafel. En dat op een vrijdagavond. Heel fijn. Wederom heerlijk gegeten.

van Wonderen
8 dezembro 2023

Warum alles auf Deutsch?? Pizza war gut😋

Nvt
6 dezembro 2023

Top hij was heerlijk en goed warm

Mario
6 dezembro 2023
Ilja
5 dezembro 2023

Ik ben eigenlijk altijd zeer tevreden, over deze pizzaservice maar vandaag echt niet. De pizza was niet goed gaar en het duurde 70 minuten voor ik de pizza bezorgd kreeg. 50 minuten daarvoor kreeg ik per email een bevestiging dat de bezorger onderweg was. Mwah... niet geloven dus.

Silvia
4 dezembro 2023

Het was helemaal prima!

Mario Wiersma
3 dezembro 2023
Marieke
3 dezembro 2023

Altijd goed en lekker warm. Nu alleen helaas 2 kruidenboter erbij ipv 2 knoflooksaus.

Rene muller
3 dezembro 2023

Pizzas smaken altijd buitengewoon lekker. Wel wat aan de zoute kant. Snelle bezorging. Ik mis de spaarpunten (ik klink als mijn oma nu🤣)

Jeffrey Visser
3 dezembro 2023

Goede snelle (pizza) service

R
1 dezembro 2023

1000 x beter dan dominos of dergelijke veel betere smaak altijd top serves super vriendelijke bezorger

Piet en Wil
29 novembro 2023
Gustav
28 novembro 2023
Daley de wit
27 novembro 2023

Altijd sociale enthousiaste bezorgers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
27 novembro 2023

Heerlijke pizza's, lekker warm bij bezorging. Vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
26 novembro 2023
Thomas Koedijk
25 novembro 2023

Prima pizza, maar veel te laat bezorgd zonder enige communicatie over deze vertraging. Is pas na 1 uur 25 bezorgd

Vincent
25 novembro 2023

Snelle bezorging en altijd erg lekker!

Stef Koelemeij
25 novembro 2023
IJzenbrandt
24 novembro 2023

De pizza's waren lekker zoals altijd. De bezorger was op tijd. Pizza service Beverwijk staat bij ons op nummer 1!

P.Dijs
20 novembro 2023

Goede en lekkere pizza. Bij bezorging nog goed warm . Prima!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne lammers
16 novembro 2023
van Wonderen
16 novembro 2023

👌

Milla
12 novembro 2023

Altijd super service en heerlijke pizza en. Warm brood met kruidenboter

Willem Bisschop
6 novembro 2023

Bestelling was niet compleet (1 pizza ontbrak) en 1 pizza onjuist (Peperoni ipv salami)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Britt van Reijen
5 novembro 2023

Duurde 1,5 uur voordat onze pizza's er waren. Erg jammer omdat we zo'n trek hadden en ons erop hadden verheugd. Tegen de tijd dat het er was waren we al over onze honger heen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thiemann
5 novembro 2023
Thiemann
5 novembro 2023

15.40 online pizza's besteld voor bezorging om 18.30 uur, bestelling werd zonder bericht ruim een half uur te laat bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
5 novembro 2023

Keurige bezorging, bestelling compleet. Iets later dan de gevraagde levertijd, maar volkomen begrijpelijk dus complimenten! Eten was zoals gewoonlijk weer erg lekker! Goede pizza’s met een ruime hoeveelheid ingrediënten erop. 1 pizza had aan een paar punten een nogal harde taaie rand, voor de rest top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Wonderen
5 novembro 2023
Komen
4 novembro 2023

Knoflook saus was niet meegeleverd☹️

Tim
4 novembro 2023
Mike van der Putten
2 novembro 2023

Voor de 4de keer op rij de knoflooksaus vergeten!!

Henk
2 novembro 2023

Top pizza, vlot bezorgd.

Wim de Haard
29 outubro 2023

de bodem van de pizza met pittige kip was bij de randen veel te dik waardoor het deeg niet helemaal gaar was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N.nooij
27 outubro 2023

Er was geen knoflooksaus bij geleverd wat erg jammer was

Tineke
27 outubro 2023

Ik heb deze pizza veel vaker gegeten maar vond de shoarma droog , ben dit niet van jullie gewend

Anoniem
25 outubro 2023
Linda
25 outubro 2023

Prima service! Alle pizza's zijn er ook in glutenvrije variant (check wel even hoe het zit als je echt coeliakie hebt!). Ik had de medium-Pizza Italia, goed gevuld, voorgesneden én nog zeer warm! Complimenten ook voor de vriendelijke bezorger! 😀

W.
23 outubro 2023
ellen Wanders
23 outubro 2023
Mascha
22 outubro 2023

Was redelijk snel bezorgd vooral omdat het weekend is. Eten was goed warm en erg lekker.

Donnie Terpstra
22 outubro 2023

Tot een paar keer aan toe bij verschillende bestellingen krijg ik 1 bakje knoflooksaus terwijl ik er 2 heb besteld.

Ada Schram
21 outubro 2023

Als vanouds, goede kwaliteit en snelle bezorging

Tiffany
21 outubro 2023

Brie bacon Pizza was heel nat, shoarma pizza was droog.

van Wonderen
21 outubro 2023

👌

Martijn
20 outubro 2023
Sylvia
16 outubro 2023

Snelle bezorging. Lekker pizza en vriendelijke

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Antonio
15 outubro 2023

De bezorging was 17min later dan van te voren opgegeven. Om 16:15 besteld voor 17:30. Maargoed dat is geen groot probleem. Pizza bodem was niet gaar. Dat was wel echt minder. Voor de rest, wel goed gevuld en goede ingredienten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ferry
15 outubro 2023

Goed belegd, erg lekkere pizza’s, keurig op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

linda
14 outubro 2023

Beste pizza's van beverwijk! En op zaterdagavond iet s te laat komen, snappen wij helemaal. Was het wachten meer dan waard!

J. Kuijpers
14 outubro 2023

Na anderhalf uur wachten kregen ik mij pizza. De pizza stukken zaten op elkaar net of de doos gekanteld was geweest. En de pizza was aan de koude kand. Deze keer viel het echt tegen. Dat ben ik niet gewend van de Pizza Service, ik was altijd zeer tevreden over ze.

van Wonderen
14 outubro 2023

👌

Groenland
14 outubro 2023

Heerlijke pizza's en snelle bezorging.

Ron van der Kist
13 outubro 2023

Ik bestel al jaren met enige regelmaat pizza's en over het algemeen zijn deze ook goed warm. Deze keer viel de temperatuur van de pizza tegen alsof deze te lang onderweg geweest is. Jammer en zeker voor verbetering vatbaar. Ik weet niet waar het aan gelegen heeft en omdat ik over het algemeen goede ervaringen heb, deze keer met drie sterren beoordeeld. Maar het viel dus echt tegen.

Henk
11 outubro 2023

Pizza's zijn altijd heerlijk. Maar met bezorgen gaat het mis...zkr met de scooter ...soms slagveld in de pizza doos en dat vind ik jammer...heb er al eens over gebeld maar helpt helaas niet echt. Mvg. Henk.

Wen
11 outubro 2023

Heerlijke pizza !

Gerard
9 outubro 2023

De pizza's smaken op zich prima en beter dan de typische Domino's pizza's, maar deze keer viel het wat tegen. De smaak was prima, maar de pizza's waren gesneden op belachelijke wijze, alsof een kleuter met een pizzasnijder tekeer is gegaan. Daarnaast waren een aantal dozen compleet geplet en was 1 pizza voor de helft geprakt in de doos als gevolg hiervan. Ik heb vaker besteld bij Pizza Service en ben dit eigenlijk niet gewend van ze.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijkhuis
8 outubro 2023

Er mag wel wat meer saus op en vind als je exstra salami er bij besteld dat er wel wat meer op mag .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aad kooiman
8 outubro 2023
Justin
7 outubro 2023

Altijd goed, precies op tijd.

paula dirks
7 outubro 2023
Mark
4 outubro 2023

Beide pizza's hadden overduidelijk te lang in de oven gezeten, hoop dat het de volgende keer beter is

Hergarden
2 outubro 2023

Goed gevulde pizza en lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anjavanderlogt
2 outubro 2023

Bestelling gedaan en we miste 1 pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk Bruger
1 outubro 2023

Beide pizza's waren heerlijk en ruim belegd, knapperige bodem en de juriste temperatuur.

A.de.J
30 setembro 2023

Pizza's waren net als altijd heerlijk. De sla van de salade Italia was echt verlept. En in verhouding tot de pasta weinig groente. Dit was ik niet van jullie gewend, deze salade was voorheen verrukkelijk.

Ton
28 setembro 2023
Rob
28 setembro 2023

Snel bezorgd en daardoor nog gloeiend heet. Zelfs tijdens de ‘spits’. Heerlijk gegeten. Geitenkaas op een pizza is voor ons echt top.

Coco
26 setembro 2023

Beste pizza. Beter dan alle andere bekende ketens. Veel toppings, lekkere bodem, goeie smaak en snel bezorgd.

Raimond Bos
26 setembro 2023

Zoals gebruikelijk snel en goed geleverd. Heerlijke pizza, rijkelijk belegd en echt goed warm (heet) bij bezorging. Uitstekend dus!

H. Vessies
24 setembro 2023

Heerlijke pizza's, veel keuze en een vriendelijke bezorger.

Arnold Kuijl
23 setembro 2023
Ton
23 setembro 2023
Gustav
21 setembro 2023

Prima pizza, snelle bezorging, aardige bezorger.

Michel
20 setembro 2023

Was lekker en goed belegd.

Hr G
18 setembro 2023
linda
18 setembro 2023

Keurig op het afgesproken moment en wederom heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mike
18 setembro 2023

Nou ja... Kinderpizza was helemaal vernietigd :( net als het op de grond gevallen is ofzo... jammer dit... het ging altijd goed tot nu toe...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ralf Zijlstra
11 setembro 2023

Prima pizza en keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter De nijs
11 setembro 2023

Keurig op tijd,vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Talsma
10 setembro 2023

en weer was de rucola vergeten, als het dan op is geeft dat even aan zodat je een andere pizza kunt kiezen.

Peperkamp
9 setembro 2023
Andre
8 setembro 2023

prima eten !!

Arjan Jansen
8 setembro 2023

Verkeerde pizza ontvangen, gebeld. Nieuwe geleverd, bodem deeg en korts van binnen nog rauw. Slechte service vandaag, als vaste klant zeer teleurgesteld.

Glenn
8 setembro 2023

Kwaliteit is altijd goed. Maar de laatste tijd gebeurt het toch vaker dan gewenst dat de bestelling van "extra bakje knoflook saus" er niet bij zit (in het geval van pizza shoarma waar er standaard ook een bij zit.)

Susanne
8 setembro 2023

De lekkerste pizza’s en de leukste bezorger

Harry kok
7 setembro 2023

Het was weer fantastisch, En heet en lekker

Menno van Leeuwen
7 setembro 2023

Super pizza, snel geleverd en goede kwaliteit.

Alex
7 setembro 2023

Pizza is goed, goed op tijd en lekker

Michael polman
1 setembro 2023

Was goed en erg lekker.

Richard Krop
1 setembro 2023

Pizza was weer veel te zoutig niet normaal hoe zout jullie pizza kunnen zijn. Bezorging was dit x wel oke ik hoefde geen 2.5 uur te wachten zoals de laatste x ik moet zeggen dat ik het achteruit vindt gaan ik was altijd te vreden over jullie maar dat is de laatste tijd minder geworden heel jammer

Gustav
30 agosto 2023
E D
30 agosto 2023

Heerlijke pizza en hele aardige bezorger!

Michel Brasser
29 agosto 2023

Top tent! Goed eten en snel geleverd!

Kok
27 agosto 2023

Het was snel en goed heet Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

corvandenbosch
27 agosto 2023

het gaat hard achter uit kleinere pizza open calzone was zondersmaak 2 jaar geleden was dat echt anders .. jammer .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnold Gertenbach
25 agosto 2023

Prima Pizza's. In de basis al heerlijk, met extra toevoegingen nog smakelijker, maar pas op overdaad schaadt!. Extra aandacht voor de service. We kregen een pizza met een ingrediënt, dat was vermeld niet te gebruiken. Even de 'discussie' wie waar de fout was ingegaan, maar ondanks de onbesliste uitkomst, stond de bezorger al gauw met de juiste pizza op de stoep. Top Pizza Service!

Andre
25 agosto 2023

prima pizza, keurig op tijd bezorgd door keurige jongen!! pizza was goed heet en erg lekker. ga zeker volgende bestelling weer bij jullie doen.

Michael
24 agosto 2023

Pizza was koud. Bezorging van 1 pizza duurde meer dan 1,5 uur. Ik kreeg ook nog eens de verkeerde pizza en moest achter de bezorger aan. Heel erg jammer.

R.Heijstek
24 agosto 2023

Heerlijk. Beste pizza's in de buurt. Goed gevuld en kwamen lekker warm aan. En aardige bezorger. Dankjewel weer.

van Wonderen
24 agosto 2023

Lekkerrrrrf👌

Anoniem
19 agosto 2023

Heerlijk en ondanks de spitstijd best snel bezorgd.

van Wonderen
17 agosto 2023

Pizza was weer top! De rand was deze keer iets te hard...

Michel
16 agosto 2023

De worst was taai en wat verbrand we hebben beter gehad

Ton
14 agosto 2023
Jerr
13 agosto 2023

Ik vroeg niet te veel kaas, pizza was een kaasbom! Niks van gegeten super zonde!

Ger
10 agosto 2023
Tom
10 agosto 2023
Ruud
10 agosto 2023
Burger
8 agosto 2023

Klant vanaf dag 1. Jammer dat de lasagna niet meer is als vroeger. Voor de rest gewoon goed👍

P
7 agosto 2023

Prima in orde !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G
5 agosto 2023

Bezorging was top Maar pizza was niet heel denderend

Joke
4 agosto 2023
Danny
3 agosto 2023

Altijd goed en snel

Valencia
3 agosto 2023

Pizza's zijn altijd top! Goede bodem en korst, heerlijke topping. Bestel hier regelmatig en heb nooit klachten! Pizza's worden altijd warm en netjes bezorgd.

Mandy
2 agosto 2023

Pizza's waren goed belegd, goed heet, vriendelijke bezorger. Top!

Tineke Voogd
2 agosto 2023

Bodem was een beetje nat maar verder lekker

Danny
1 agosto 2023

Altijd lekkere pizza's

Johan te Koppele
1 agosto 2023

Gisteren twee superlekkere pizza’s besteld. Compliment aan de kok: ze waren buitengewoon heerlijk. We hebben genoten!!!

Visser
30 julho 2023

Geen betere in de verre omgeving.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Groenland
29 julho 2023

Goed en snel bezorgd

Colin
29 julho 2023

De pizza bodem was rauw.. wel warm bezorgd en veel toppings, al was het wel zonder veel passie op gegooid.. een ravage aan toppings..

Karin Farkas
28 julho 2023

Levering was supersnel, pizza was weer heerlijk!

S
28 julho 2023

.

Anoniem
27 julho 2023

De pizza's waren weer goed, zoals we gewend zijn. Wij zijn (weer) fan!

Ton
26 julho 2023
Sil
26 julho 2023

Lekker pizzaatje hoor!!

Ton
24 julho 2023
Kees Brinkman
24 julho 2023

Zoals gebruikelijkweer lekker en op tijd

Nijman
23 julho 2023
Levis
23 julho 2023

15 pizzas super snel en vers geleverd!

M. Teunisse
22 julho 2023
Cor Buis
22 julho 2023
Kleverlaan
22 julho 2023

Nou … de vorig x stond de bezorger voor de deur…doe de deur open en hij rijdt zo weer weg….10 minuten later weer terug…had de verkeerde pizza afgeleverd bij een andere klant. Tja dan is je pizza niet meer warm. En bij deze bestelling vergeet men een kinderpizza….. niet leuk zo’n droevig koppie ….

Adrie
21 julho 2023
Administratiekantoor Al
20 julho 2023

Rijkbelegde pizza, chickenwings waren ook top, en een smaakvolle lasagne. Snelle bezorging. Alle ingrediënten daar om nog lekker een avondje door te werken bij Administratiekantoor Al

R
19 julho 2023

Pizza shoarma was aan 1 kant best wel zwart. Smaak verder goed Pasta aangebrand met heel veel champignons allemaal harde stukken door het aanbranden. Geen 12 euro waard.

Ton
19 julho 2023
Leo
17 julho 2023

Toppie. Was even vreemd gegaan bij de concurrent omdat een vorige keer wat tegenviel maar pizza's, bezorging en aanbiedingen waren top. Dank.

Duin
17 julho 2023

Erg zout

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke
15 julho 2023
Stef Koelemeij
14 julho 2023
Joyce U
14 julho 2023

Lekker jongens, heerlijk gegeten, snelle bezorging!

Tobias
13 julho 2023
Tuba Gevenc
12 julho 2023

Perfect! nooit zo een lekkere volle pizza gehad hier in Beverwijk! Bezorging en service was ook ook perfect.

Rob
10 julho 2023

Op een drukke zondag wel wat langer moeten wachten als dat we gewend zijn, maar de pizza’s waren als vanouds heet en goed van smaak. We hadden geen haast, dus was het het wachten waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Wonderen
10 julho 2023

Helaas de saus vergeten bin de shoarmapizza😔

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zuurbies1@gmail.com
9 julho 2023

Na een uur gebeld wanneer de bestelling zou komen. Antwoord nog een kwartier. Geleverd waren de pizza's anders dan normaal ,veel kaas en de salami na het bakken er op gelegd. 3 van de 4 pizza's waren niet lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mildred Snijders
9 julho 2023

Helaas zijn mijn man en ik alletwee zoek geworden van de pizza. Jammer want bestel altijd bij jullie ook altijd zeer tevreden . Maar volgende keer gaat het vast weer goed.

M Van Dam
7 julho 2023

Heerlijke pizza en een topper als bezorger!

Kok
3 julho 2023

Het was weer heerlijk en warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paula Rumping
3 julho 2023

Pizza was heerlijk. Vlotte levering. Vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
3 julho 2023
Richard Kos
2 julho 2023

Een bijzonder aardige/beleefde jonge bezorger. Ik had bij de bestelling een fooi bijgevoegd. Maar ik twijfelde of de bezorger hiervan op hoogte was.

Bradley Guichelaar
1 julho 2023

Pizza was gelukkig heerlijk. Extra knoflooksaus besteld en voor betaald, helaas niet gekregen. Energy besteld, bleek bij bezorging uitverkocht te zijn. Moest terplekke een ander drankje kiezen.

Richard
1 julho 2023
Matthijs
29 junho 2023

Jammer dat de knoflooksaus vergeten was. Verder weer helemaal top!

Edwin
29 junho 2023

Duurde bijna 1,5 uur maar bezorger bood hiervoor direct uit zichzelf zijn excuus aan en gaf aan dat het echt heel druk was. Zal wel met de Beverwijkse feestweek te maken hebben.

Kunst
28 junho 2023

Smakelijk.

Mariska
27 junho 2023

Niks om op aan te merken Pizza was heerlijk en netjes op tijd bezorgt

Marga Weijde
26 junho 2023
keesvandoesburg
25 junho 2023

Half uur te laat en daarom was de pizza louw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lammy Bos
23 junho 2023

Kwaliteit was goed alleen had ik geen vegetarisch besteld maar met gehakt

van Wonderen
20 junho 2023

De pizza's waren weer super! 😋

Ton
19 junho 2023
Els
16 junho 2023

Snel, veel en heerlijk

Thijs
16 junho 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten bestel het hier al jaren en een betere pizza bakker ben ik nog niet tegen gekomen.

Ton
14 junho 2023
Kok
13 junho 2023

Was weer top

Michiel
13 junho 2023
Robert Vellema
12 junho 2023

Pizza’s waren super heet en lekker dik belegen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lammy Bos
12 junho 2023

altijd vriendelijk, lekker eten en prima bezorging , conclusie Pizza Service TOP!!!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milko Sieval
11 junho 2023

Lekker vlot binnen een half uurtje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
10 junho 2023
De Boer
9 junho 2023

De bestelling was een half uur te laat. De pizza’s waren niet warm. Dit zijn we niet gewend van jullie

Jeroen
8 junho 2023

Heerlijke pizza en snel en netjes bezorgd.

van Wonderen
8 junho 2023

De pizza was weer perfect👌

Jacky
5 junho 2023

Snelle bezorging, heerlijke pizza!

R.F.C. Krop
5 junho 2023

Pizza kwam na anderhalf uur pas aan. Ik had 50/50 pizza tonijn en calzone dat werd uiteindelijk een pizza Ratjetoe want alles lag door elkaar de vet droop er vanaf zelf de kartonnen doos was zeiknat van de vet kortom ik was altijd een fan van jullie pizza maar de laatste tijd merk je dat er geen aandacht wordt aanbesteed aan kwaliteit en klantvriendelijkheid (aangezien ik belde om te vragen waar mijn pizza blijft en nog al een onvriendelijk jongen man aan de telefoon kreeg

Dekker
4 junho 2023

Bloedheet, dik belegd, Super pizza Echt genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
4 junho 2023
Dobromir
3 junho 2023
Davey
3 junho 2023

Wederom super! 😃👍🏼

Ton
30 maio 2023
Aad van Klaren
29 maio 2023

Pizza’s waren top en op tijd en warm bezorgd.

Rober van Galen
29 maio 2023

Pizza's zijn heerlijk. Bezorger was zeer vriendelijk en attent!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Levis
28 maio 2023

Beste van de beste!

Tobias Nijboer
28 maio 2023

Al een jaar of 8 vaste trouwe klant. Immers zijn de pizza's altijd warm, goed belegd en smaken super. Ook een grote fan van de stokbroodjes, kruidenboter en de hotwings, die verslaan zelfs de KFC. Bezorging was altijd razendsnel en door vriendelijke bezorgers. Ik weet niet wat er gebeurd is de afgelopen tijd maar ineens een flinke dip in de bedrijfsvoering. Afgelopen keren rond de 1,5 uur gewacht op mijn pizza, en toen waren ze uiteindelijk de hotwings vergeten, waarop ik 2x contact heb gezocht via de telefoon en toen kreeg ik een hele warrige en chaotische dame aan de lijn die het niet voor me heeft opgelost. Uiteindelijk via de mail bevestigd gekregen dat ik bij de volgende keer bestellen de ontbrekende producten zou krijgen.. De keer erop besteld, met vermelding van de ontbrekende dingen van vorige keer en na 2 uur met honger zitten wachten maar gebeld om het geheel te annuleren. De dame aan de telefoon was begripvol en gaf aan dat er iets mis is gegaan en dat alles nog gemaak

Danny
27 maio 2023

Lekkere pizza . Snel geleverd .top

Johan
26 maio 2023

Er was verwarring bij de aflevering. De bezorger nam de twee pizza’s terug naar de zaak. Ik werd gebeld door de zaak, met de mededeling, dat de bezorger terug op weg was. Wat blijkt? We krijgen dezelfde pizza’s terug. Mogelijk opgepiept (magnetron). In ieder geval niet te eten. Diskwalificatie. Gebeld met de zaak: de aanwezige manager denkt gelijk te hebben. En volhardt. KLAAR VOOR ONS. NEVER AGAIN PIZZASERVICE!!!!

S
26 maio 2023

👍

Niels Kossen
25 maio 2023

De pizza picante was niet heel warm. Vorige keer was deze beter. De pizza calzone was wel goed warm

Ton
23 maio 2023
Jacky
23 maio 2023
S
19 maio 2023
Eddie
18 maio 2023

Meestal tevreden met de pizza geitenkaas. Helaas zat er deze keer amper geitenkaas op...

jaimy rumping
18 maio 2023

Bij de gehakt enchilada zat er geen gehakt op…. Dat lijkt me niet helemaal de bedoeling….

Levis
17 maio 2023

Ben en blijf vaste klant!

René Moelee
14 maio 2023

Prima pizza, snel gebracht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
14 maio 2023

Ondanks dat de pizza lekker op temperatuur was, was de bodem niet helemaal gaar. Waarschijnlijk al vanaf de opening druk, want de bezorging was later dan opgegeven. Later bezorgen is geen probleem, maar zorg wel dat de pizza goed is gebakken. We bestellen altijd bij Pizza Service omdat dat de beste pizza's zijn. Houdt de kwaliteit in de gaten, ik vind de kwaliteit minder wordt. Succes.

Marga Weijde
13 maio 2023
Popito
12 maio 2023

nvt

Henk
12 maio 2023

De beste pizza in Beverwijk. Vlot bezorgd!

Tina
12 maio 2023

Lekkere pizza en snelle levering!

Linda
12 maio 2023

Altijd lekker en snelle service!

Kevin Houwaart
10 maio 2023

Was weer super, zoals altijd.

Ton
9 maio 2023
Daan
8 maio 2023

Zeer goede pizza’s! En heel stipte bezorging en handig dat je 5 minuten van te voren een update krijgt.

Harry van der Wijst
8 maio 2023

Heerlijke pizza’s weer en snel gebracht. Rijkelijk belegd en lekker warm bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Zantvliet
7 maio 2023

Pizza zijn altijd goed maar vandaag niet, te hard gebakken, verbrand, uitgedroogd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasper Sinkeldam
7 maio 2023

Zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging van Pizza Service Beverwijk.

Walter
7 maio 2023

Altijd top

Dylan
6 maio 2023

Na mailtje dat de bestelling onderweg was nog 45 minuten gewacht

N
6 maio 2023

Helaas voor derde keer totaal en tweede keer op rij geen rucola.

Larissa
5 maio 2023

Helaas was de pizza dit keer veel minder lekker dan ik normaal gewend ben van jullie. Ik miste ook de paprika die ik apart besteld had voor erop. Hopelijk de volgende keer weer zoals altijd :)

Tista
5 maio 2023

De pizza's waren van een goede kwaliteit en werden exact op tijd bezorgd.

Eva
5 maio 2023

De pizza was echt heel lekker

Elana
4 maio 2023

Altijd lekker en snel levering ! Tot volgende week haha

Tobias
4 maio 2023
Ton
2 maio 2023
Ton
30 abril 2023
Nvt
29 abril 2023
Stefan
28 abril 2023

Zoals altijd, prima pizzas

Iris
28 abril 2023

Zoals altijd weer genoten van jullie heerlijke pizza’s, keep going!

Ton
26 abril 2023
Piet Mooij
26 abril 2023
Maakt dat uit?
25 abril 2023

We hadden een koude pizza! Helaas onze knoflook saus er al op gedaan. Anders kon ie zeker nog een kwartier in de oven

Numan
25 abril 2023

Snel bezorgd, niet heel warm deze keer, over het algemeen zijn de pizza's erg lekker met een krokante bodem.

Piet en Wil
25 abril 2023

Best pizza's in town

Ron
24 abril 2023

Wij bestellen al heel wat jaren pizza's bij Pizzaservice en over het algemeen is de kwaliteit van zowel de pizza als de bezorging prima. Helaas waren onze pizza's deze keer (on)behoorlijk afgekoeld. Gezien onze ervaringen uit het verleden hebben we de kwaliteit goed beoordeeld en aangenomen, dat de pizza's te lang onderweg zijn geweest, waardoor we de bezorging als "slecht" hebben beoordeeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
23 abril 2023

Goed warm en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn Zweeris
23 abril 2023
D. Dam
23 abril 2023

Jullie zijn geweldig. Het was weer HEERLIJK.

Michael
22 abril 2023

Heerlijk!

Nvt
21 abril 2023
Ton
21 abril 2023
Ayhan
19 abril 2023
Levis
19 abril 2023

Keer op keer heerlijke warme goed belegde pizza's !

Ton
18 abril 2023
Rob
18 abril 2023

Lekkerste pizza van Beverwijk! Snel, heet, en knapperig geleverd!

Kok
16 abril 2023

Ze waren top en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
15 abril 2023
Jordy
14 abril 2023
Ton
13 abril 2023
De Haan
13 abril 2023

Ik moest bellen waar mijn bestelling bleef, die hadden ze over het hoofd gezien 😑

paul.bontekoe
13 abril 2023

Altijd heel lekkere pizza's

Kunst
13 abril 2023

heerlijk!

Ton
12 abril 2023
Mario
12 abril 2023
Harry van der Wijst
11 abril 2023

Heerlijke pizza’s en keurig en vlot bezorgd door vriendelijke jongeman. Niets aan veranderen!

Ton
8 abril 2023
Lotte
8 abril 2023

Erg lekker 😋

Stef
8 abril 2023
Melvin
8 abril 2023

Was lekker

Koch
7 abril 2023

Wij kregen binnen een half uur, kokend hete en ongelooflijk lekkere, rijk belegde pizza’s! De bezorger was ook nog eens zeer vriendelijk!

Hoekstra
7 abril 2023

Prima op tijd en lekker gegeten!

Rob
7 abril 2023

Werkelijk nog dampend heet bezorgd. Wederom heerlijk gegeten.

Mario
7 abril 2023
Tim
6 abril 2023

Was weer super!!

Brenda van Egmond
5 abril 2023

Het extra bakje knoflooksaus zat er niet bij helaas.

Ton
5 abril 2023

Prima de luxe

Wim de Haard
5 abril 2023

wat een geld voor een kleine pizza schandalig nooit meer